Trešdiena, 2024.gada 16.oktobris
Vārda dienu svin: Daiga, Dinija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

SMU pārstāvji gūst pieredzi “Jauno uzņēmēju skola 2024”!
04.10.2024
Šī gada 3. oktobrī Daugavpils Saskaņas pamatskolas 8. klases skolnieces Daira Pudule, Polīna Matvejeva – Graudiņa, Kristīne Šellere un Agata Čalenko piedalījās Junior Achievement Latvia (JAL) organizētajā pasākumā “Jauno uzņēmēju skola 2024”, kas norisinājās J. Pilsudska Daugavpils Valsts poļu ģimnāzijā.
Meitenes uzzināja par JA Latvija īstenotajām programmām skolu jauniešiem, guva ieskatu dažādos Latvijas un starptautiska mēroga pasākumos. Pasākuma gaitā nostiprināja zināšanas par Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) darbību, ideju ģenerēšanu, veidošanu un attīstību. Iedvesmojās no runātājiem un viņu veiksmes stāstiem par iespēju darboties JAL programmās savai izaugsmei. Praktiskajās darbnīcās skolēni mācījās darboties komandās un veidot savas biznesa idejas, izmantojot arī mākslīgā (AI) rīkus.

“Ļoti interesanti bija uzzināt par biznesa idejām, kas tika prezentētas starptautiskajā līmenī Eiropā, kā arī uzzinājām daudz jaunas informācijas un praktiskas lietas, ko varēsim izmēģināt savā SMU”, tā atsaucās meitenes par redzēto un dzirdēto.

Lai radošs un idejām bagāts mācību gads, lai izdodas īstenot iecerēto!
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS